Říjen 2008

Girlfriend!!!

31. října 2008 v 18:37 | ♥K!k!$h€k-[Avri[L]k@]♥ |  Ostatní fotky

Avril pláče...!

31. října 2008 v 18:36 | ♥K!k!$h€k-[Avri[L]k@]♥ |  Ostatní fotky

Jak Avril dostala cenu za nejlepší kanadskou umělkyni,tak to i oplakala:)


Fotešky s růžovým pröužkem...!

31. října 2008 v 18:35 | ♥K!k!$h€k-[Avri[L]k@]♥ |  ...Photoshoots...

Další new fotešky s Avril...

31. října 2008 v 18:34 | ♥K!k!$h€k-[Avri[L]k@]♥ |  ...Photoshoots...


Boty co nosí Avril....

31. října 2008 v 18:32 | ♥K!k!$h€k-[Avri[L]k@]♥ |  Ostatní fotky
2)

S kytarou....

31. října 2008 v 18:28 | ♥K!k!$h€k-[Avri[L]k@]♥ |  ...Photoshoots...


4 photos Avril

31. října 2008 v 18:27 | ♥K!k!$h€k-[Avri[L]k@]♥ |  ...Photoshoots...



US weekly shoot - 2008

31. října 2008 v 18:25 | ♥K!k!$h€k-[Avri[L]k@]♥ |  ...Photoshoots...



Q Magazine - 2007

31. října 2008 v 18:24 | ♥K!k!$h€k-[Avri[L]k@]♥ |  ...Photoshoots...






Mega Mix foteček s Avrilkou

31. října 2008 v 17:37 | ♥K!k!$h€k-[Avri[L]k@]♥ |  ...Photoshoots...
mno hezky.....:)
tohle je upe super fotka ;)
tady je upe klasna avrilka $
mno klasna lebka $

Abbey Dawn

31. října 2008 v 17:31 | ♥K!k!$h€k-[Avri[L]k@]♥ |  AB-Fotky



Avril Lavigne...fotešky

31. října 2008 v 17:22 | ♥K!k!$h€k-[Avri[L]k@]♥ |  ...Photoshoots...





















Avril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch PartyAvril Lavigne - Best Damn Thing Album Launch Party



Avril Lavigne.....info

31. října 2008 v 17:13 | kiki |  Avril-Novinky
Avril Ramona Lavigne Whibley (narozena 27. září 1984) je kanadská rocková zpěvačka a držitelka ceny Grammy. Ačkoliv jsou její rodiče původem francouzského původu, Avril francouzsky nemluví. V roce 2006 byla zařazena časopisem "Canadian Business Magazine" na sedmou příčku do žebříčku nejvlivnějších Kanaďanů v Hollywoodu. Po celém světě prodala 26 milionů alb. Dětství Avril Lavigne se narodila v Belleville v Ontariu v Kanadě francouzským rodičům - Johnovi a Judy. Judy říká, že si Avrilina hudebního nadání všimla poprvé, když byly Avril dva roky a zpívala s ní písně z kostela. Když jí bylo pět, přestěhovali se do města Napanee. V roce 1998 vyhrála soutěž a možnost zazpívat si s Shaniou Twain na jejím prvním velkém turné. Vystoupila na jejím koncertě v Ottawě a zazpívala píseň "What Made You Say That"? Brzy si ji všimnul manažer Cliff Fabri, když zpívala coververze country písní v knihkupectví v Kingstone v Ontariu. Při vystoupení v Lennox Community Theatre si Avril všiml místní folkový zpěvák Steve Medd (příbuzný vlivného kanadského novináře, Bena Medda), který ji pozval, aby si s ním zazpívala v jeho písni "Touch the Sky" z alba Quinte Spirit, které vyšlo v roce 1999. Také si zazpívala v jeho písních "Temple of Life" a "Two Rivers" na jeho dalším albu z roku 2000, My Window to You. V 16 podepsala smlouvu s Kenem Krongardem z Arista Records, který pozval šéfa firmy Antonia "L.A." Reida, aby si ji poslechl v New York City ve studiu producenta Peter Zizza. Zalíbila se mu a začala pracovat na svém prvním albu. Hudební kariéra Let Go (2001-2003) Let Go vyšlo 4. července 2002 a umístilo se na druhém místě ve Spojených Státech a na prvním místě v Austrálii, Kanadě a Velké Británii. To z ní učinilo nejmladší sólovou umělkyni, která toto ve Velké Británii dokázala. V roce 2003 její rekord překonala Joss Stone.
Avril během vystoupení Po měsíci od vydání bylo toto album multiplatinové a o dva týdny později dokonce trojnásobně platinové. Po šesti měsících už bylo čtyřnásobně platinové. Celkově se ho prodalo 13 197 000 kusů a stalo se nejprodávanějším ženským albem toho roku a nejprodávanějším debutem. Z alba byly vydány čtyři singly. "Complicated" se dostalo v Austrálii na první místo a v americké hitparádě U.S. Hot 100 na druhé místo a také to byl jeden z nejlépe prodávaných kanadských singlů roku 2002. Avril Lavigne překonala rekord Natalie Imbruglie, když se jí podařilo udržet singl "Complicated" na prvním místě v hitparádě Contemporary Hit Radio jedenáct týdnů v kuse. Píseň "Sk8er Boi" se dostala v USA a Austrálii, "I'm With You" se dostala do top 10 v USA a Velké Británii a "Losing Grip" se dostala do top 10 v Tchaj-wanu a do top 20 v Chile. Avril byla jmenována nejlepším nováčkem na cenách MTV Video Music Awards 2002, vyhrála čtyři ceny "Juno Awards 2003" (měla šest nominací) a cenu World Music Award za světově nejlépe prodávaného kanadského umělce a byla nominována na 8 cen Grammy. Under My Skin (2004-2006) Avril Lavigne při vystoupení v Praze Druhé album Avril Lavigne Under My Skin vyšlo 25. května 2004 v USA. Tam se okamžitě umístilo na prvním místě, stejně jako ve Velké Británii, Německu, Japonsku, Austrálii, Kanadě, Mexiku, Argentině, Španělsku, Irsku, Thajsku, Koreji a Hong Kongu. V USA se ho prodalo v prvním týdnu prodeje přes 380 000 kusů. Avril napsala většinu svého alba s kanadskou autorkou písní Chantal Kreviazuk, i když na některých písních se podíleli i Ben Moody (bývalý člen Evanescence), Butch Walker a její bývalý kytarista Evan Taubenfeld. Manžel Chantal Kreviazuk, Butch Walker a Don Gilmore byli producenty alba. Úvodní singl "Don't Tell Me" se dostal na první místo v Argentině a Mexiku, ve Velké Británii do top 5 a do top 10 v Austrálii a Brazílii. Singl "My Happy Ending" se dostal do americké top10 a byl tam jejím třetím největším hitem. Třetí singl "Nobody's Home" se nedostal ani do top 40. Čtvrtý singl "He Wasn't" se ve Velké Británii dostal na 23. místo a na 25. v Austrálii a v USA nebyl jako singl vydán. Poslední singl "Fall to Pieces" si tak dobře jako předchozí singly nevedl. Avril Lavigne získala dvě ceny "World Music Awards 2004" za nejlepšího poprockového umělce a za nejlépe prodávaného kanadského umělce roku. Získala pět nominací na ceny Juno Award 2005 z nichž vyhrála tři. Také vyhrála cenu Nickelodeon Kids' Choice za "oblíbenou zpěvačku". Avril napsala společně s Matthewem Gerardem píseň "Breakaway" pro Kelly Clarkson a ta se pak objevila na soundtracku k filmu Deník princezny 2 a na albu Kelly, které dostalo také název Breakaway. Lavigne se vydala na turné "Live and by Surprise" po 21 městech v USA a Kanadě na propagaci alba Under My Skin. První zastávkou byl Minneapolis a Avril vystupovala zásadně jen po obchodních domech a každé vystoupení se skládalo z krátkých akustických setů. Doprovázel ji její kytarista Evan Taubenfeld. Vystoupení bylo oznámeno nejdříve dva dny před ním. Turné bylo velmi úspěšné. Avril byla většinu roku 2005 na turné a rozjížděla svou hereckou a modelingovou kariéru. Vystoupila na zimní olympiádě 2006 v italském Turíně s písní "Who Knows" při oficiálním předávání "štafety" zimních her Kanadě, kde se olympijské hry budou konat v roce 2010. The Best Damn Thing (2007-přítomnost) Třetí album Avril, The Best Damn Thing vyšlo v dubnu 2007. Produkovali ho Dr. Luke, její manžel Deryck Whibley, Rob Cavallo, Butch Walker a ona sama. Travis Barker byl na albu bubeníkem. Svůj rádiový debut si album odbylo v rádiu "Hot 89.9" v Ottawě 14.4.2007 v 6 hodin odpoledne. Avril prozradila na svém profilu na MySpace, že prvním singlem bude píseň Girlfriend a že má vyjít 29. ledna, ale toto datum se posunulo kvůli vzrůstající popularitě singlu Keep Holding On v rádiu. Singl Girlfriend měl nakonec premiéru 26. února. Debutoval v hitparádě Billboard Hot 100 na pátém místě. To je její nejlepší singlový debut a na internetu se ho prodalo přes 122 000 kusů v internetovém obchodě iTunes. Girlfriend také debutoval na třetím místě v hitparádě Billboard's Top Digital Songs, do které se Avril tak dostala podruhé (jejím prvním singlem, který se do této hitparády dostal byl Keep Holding On). Píseň Girlfriend má refrén nazpívaný v osmi různých verzích - lišící se jazykem. Avril ho nazpívala ve španělštině, portugalštině, mandarinské čínštině, japonštině, italštině, němčině, francoužštině a samozřejmě v angličtině.Dalším úspěšným singlem je When You're Gone.
Avril během rozhovoru na konci roku 2006 Filmová kariéra Avril si odbyla filmový debut v animovaném filmu Za plotem. Spolu s ní na něm pracovali William Shatner, Bruce Willis, Garry Shandling, Wanda Sykes, Nick Nolte a Steve Carell. Zahrála si ve filmu The Flock a jejím dalším projektem byl film Fast Food Nation, který je založený na její oblíbené knížce. Avril napsala a nazpívala píseň "Keep Holding On" s Dr. Lukem pro film Eragon. Osobní život Říkalo se, že je Avril vegetariánka. Nedávno však v jednom interview řekla, že už se za vegetariánku označovat nebude "pro případ, že by ji někdo přistihl jak jí maso". Jako teenager chodila v Napanee do restaurace La Pizzeria. V dokumentu Under My Skin Bonez Documentary řekla, že pizza s olivami je jejím oblíbeným jídlem, avšak moc ji nejí, protože pizza není dobrá pro její hlas. V této restauraci její oblíbená pizza dostala jméno podle Avril a také je tam návštěvní kniha pro fanoušky, kteří jí tam mohou napsat své vzkazy a Avril si jí vždycky vyzvedne, když je na návštěvě u rodiny. Avril má vytetovanou hvězdu na levém zápěstí. Stejnou má i její kamarád a spolupracovník Ben Moody. Na konci roku 2004 si nechala na pravé zápěstí vytetovat malé růžové srdce s písmenem D - což má být první písmeno jejího manžela Derycka Whibleyho, se kterým si koupili dům v Beverly Hills. Lavigne byla spojována se svým bývalým kytaristou Evan Taubenfeld, i když s ním ve skutečnosti nikdy nechodila. Avšak Evan ji stále považuje za "Nejdražší přítelkyni na světě", jak řekl na svých oficiálních stránkách. V jednom rozhovoru pro časopis J-14 řekla, že svou první pusu dostala ve 14 letech. V časopise M z roku 2003 byl článek o tom, že bývalý přítel Avril prodává její milostné dopisy na eBay. V únoru 2004 začala Avril chodit s Deryckem Whibleym, hlavním zpěvákem skupiny Sum 41. 27. června 2005 se zasnoubili. Deryck požádal Avril o ruku při výletu do Benátek. Vzali se v sobotu 15. července 2006 v kalifornském pobřežním městě Montecito. Ceremoniál začal v 5 hodin odpoledne a trval 20 minut.[8] Avril na sobě měla šaty od návhrářky Very Wang a Deryck oblek od Huga Bosse. Svatby se zúčastnilo asi 110 hostů. Jako jejich svatební píseň si zvolili "Iris" od skupiny Goo Goo Dolls. Doprovodná kapela Současní členové
  • Al Berry - baskytara, vokály (od r. 2007)
  • Rodney Howard - bubny , vokály (od r. 2007)
  • Stephen Anthony Ferlazzo Jr. - keyboard, vokály (od r. 2007)
  • Jim McGorman - kytara, vokály (od r. 2007)
  • Devin Bronson - hlavní kytara, vokály (od r. 2004)
  • Sofia Toufa - vokály, tanečnice (od r. 2007)
  • Lindsey Blaufarb - vokály,tanečnice (od r. 2007)
Bývalí členové
  • Mark Spicoluk - baskytara, vokály (srpen 2002 - září 2002)
  • Jesse Colburn - kytara (2002 - říjen 2003)
  • Evan Taubenfeld - hlavní kytarista, vokály (2002 - červenec 2004)
  • Craig Wood - kytara, vokály (2003 - leden 2007)
  • Matt Brann - bubny (2002 - únor 2007)
  • Charlie Moniz - baskytara (2002 - únor 2007)
Diskografie
  • Let Go (2002)
  • My World (2003) DUAL DISK - cd+dvd
  • Under My Skin (2004)
  • Under My Skin (2004) DUAL DISK - cd+dvd
  • The Best Damn Thing (2007)
  • The Best Damn Thing DUAL DISK - cd+dvd (2007)
Filmografie The Flock(2007) Za Plotem (2006) Fast Food Nation (2006) Going the Distance (2004) Sabrina, mladá čarodejnice (2002) Zajímavosti
  • Avrilin bratr Matt se objevuje ve videu "Girlfriend" jako člen její kapely.
  • Avrilina sestra Michelle se objevuje ve videu "Sk8er Boi."
  • Je po ní pojmenovaná pizza v "LaPizzeria" v Napanee.
Charita Avril se zapojila do charity jako "Make Some Noise,Amnesty International", "Camp Will-A-Way", "Music Clearing Minefields", "US Campaign for Burma", "Make-A-Wish Foundation" a "War Child". Singly Čísla jsou nejvyšší umístění v dané zemi (CZ - Česko, CAN - Kanada, UK - Velká Británie), nejvyšší české umístění je založeno na hitparádě IFPI
  • z alba Let Go
    • 2002: "Complicated" CZ-3. CAN-1. USA-2. UK-3.
    • 2002: "Sk8er Boi" CZ-5. CAN-1. USA-10. UK-8
    • 2002: "I'm With You" CZ-11. CAN-1. USA-4. UK-7.
    • 2003: "Losing Grip" CAN-1. USA-64. UK-22.
  • z alba Under My Skin
    • 2004: "Don't Tell Me" CZ-23. CAN-1. USA-22. UK-5.
    • 2004: "My Happy Ending" CZ-5. CAN-1. USA-9. UK-5.
    • 2004: "Nobody's Home" CZ-80. CAN-1. USA-41. UK-24.
    • 2005: "He Wasn't" CZ-64. CAN-1. UK-23.
    • 2005: "Fall to Pieces" - jen v USA
  • z alba The Best Damn Thing
    • 2007: "Girlfriend"
    • 2007: "Keep Holding On"
    • 2007: "Hot"

Avril Lavigne - “Abbey Dawn” Clothing Line Launch

31. října 2008 v 17:10 | Kiki |  AB-Novinky
Zpěvačka Avril Lavigne je nejlepší zpěvačkou a Simple Plan nejoblíbenější skupinou Kanady.Myslí si to diváci kanadské hudební stanice MuchMusic.Odevzdávání cen MuchMusicVideo Awards však dominovala skupina Hedley,která si vysloužila čtyři prvenství.Rockeři vyhráli dvě ceny za klip k písňi For the Nights I Can't Remember,v kategorii nejlepší kamera a nejlepší rockové video zvítězila jejich skladba She's So Sorry.Mezi zahraničními interprety si cenu odnesla chicágská skupina Fall Out Boy,r'n'b zpěvačka Rihanna a kalifornská kapela Linkin' Park.Nejsledovanějším klipem se stal duet Rihanny a rapera Jay-Z Umbrella.

Abbey Dawn kolekce Avril...

31. října 2008 v 17:09 | ♥K!k!$h€k-[Avri[L]k@]♥ |  AB-Trička

http://media.kohls.com.edgesuite.net/is/image/kohls/377227?wid=230&hei=230&op_sharpen=1http://media.kohls.com.edgesuite.net/is/image/kohls/377226?wid=230&hei=230&op_sharpen=1



Koncert Avril Lavigne 8.7.2008 v Praze

31. října 2008 v 11:10 | Kiki |  Na koncíkách




















Taky jsem byla na tom koncííííííííku.....bylo to tam fakt cool!!!!!!!!!!!!!


Dalšíííí....!!
Byla jsem tam taky a musím říct,že to bylo prostě super kdo tam byl tak PIŠTE....:-)
//